Sunday, May 9, 2010

1Superkids & MBP Family Day




::Sticky Mode entry until 9 Mei 2010, sila scroll ke bawah utk new entry k..:-)::



Salam & Selamat Petang.

Pekabor kawan2 seme? Aku ok je....Oh ye..Semalam Rafiq dapat habiskan 10 oz susu dengan jayanye..Alhamdulillah...Makan juga dah berselera kembali...:-):-)

Ok2..ape aku nak citer ni ialah...aku nak join Family Day anjuran MBP & 1Superkids ni...Tadi dah dpt balasan email dari MamaLyna...C u there ke kak...insyaAllah....

Suami aku dah bagi green lite utk join. Tataula if last minute dia kene outstation..mati kutula aku..huhuhu...

9 Mei ni Mother's Day kan? Haa...ape kate kita join Family Day ni..meriahkan suasana kata org..sure leh say hai hai bye bye nanti..besnye...setelah 2 tahun berblog..ni 1st time aku nak join benda2 camni...*wink*

Bila? Kat Mana?

Acara: 1Superkids Club Launching & Family Day
Masa: 2pm – 6pm
Tarikh: Sunday, 9th May 2010
Tempat: Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong



Oh ya..ade Pre event Contest tau - Top Referrer

Blog yang dapat highest number of visitors to 1Superkids.com akan dapat hadiah misteri masa Family Day tu nanti,
cara di senang sajork:
  1. Buat satu entry khas tentang Family Day ni
  2. Letak link http://1Superkids.com dalam posting tu
  3. Letak Banner dan link back kepada http://1Superkids.com
  4. Hantar URL entry anda kepada http://mysuperkids.net/contact




Then..last sekali letak banner ni (if dah confirm nak pegi ok)....

Mudah bukan?

Ada bermacam2 aktiviti katanya..Ada liputan dari pihak Media termasukla harian metro, Pa&Ma, Stesen Tv..wow...besnye..

Dan juga aktiviti2 lain..Indoor & Outdoor...bes bes

Masuk adalah PERCUMA!

Untuk Maklumat Lanjut, Bolehla ke 2 website ni...MBP (Kak Ros) & 1Superkids (Mommy Lyna)



p/s: kalu dood otstesen..nak tumpang cikpid leh? agagaga....(muke tak malunye dia mek rose ni) kah kah kah


20 komen anda dihargai :-):

LiLy @ MumMyQiStInA said...[Reply to comment]

Kita mmg x dpt join lah..
Jauh..hukhuk..

UnGu VioLet said...[Reply to comment]

lama x singgah sini.. rindu kat akak ngn si kecil yg comeyy tue.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

lily,
heheh..if dekat leh join eh..:-)


mar,
yela tu pon akak g jenguk mar dulu. if tak..takdela mar jenguk ahkak..ngehehehe...

Uda said...[Reply to comment]

jumpa di sana..

hehehe.. acah jer.. susah sikit nak pi.. driver selalu mem busy ..

chugie said...[Reply to comment]

aha.. rose join ke?

bleh lah kita suai kenal face to face nanti.. insyaallah..

kalu pegi inform kite k!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

uda,
takpe..if ade rezeki ketemu juga kita nanti..ngeeee


chugie,
jom jom chugie...nanti jgn lupe hai hai bye bye..wekekekek

Dee said...[Reply to comment]

alamak..x reti ar nk gi sana..rose enjoy eh ngan rafiq..

firahadifa said...[Reply to comment]

i pon pi.. i ade buka booth , datang la yer....

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...[Reply to comment]

slm knl..

X dpt join lah..saya tggl jauh..
huhu..

Fid said...[Reply to comment]

rose
bleyy
i sila nyatakan awai2 sbb ahkak komiti kang pi awai balik lambat ngamuk si rafiq
ehh ahad ptg pun dood kerja

ada chance le den mkn free dood belanja..
gathering pls..umah Rose!kakakaka

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

kak dee,
kami pon nak redah je ni nak cari..peta ade takpe takpe..ehehe
ok kak..:-)


afidah,
besnye..booth ape tu pn afidah? nnti leh jenguk2..:-)


mamadanish,
alor ciannye..takpe2..nanti if ade rezeki mintak depa buat tempat u plak..wekkeke


cikpid,
tula masaelahnye..akak sure g awal kan..uhuhuhu..

dood cakap ade jemputan cukur jambul anak gadafhi kat ipoh..tapi dia cancel la sbb nak teman sy g family day ni...besnye.......

ngeeeeee..lanjer makan eh? mintak2..nnti dood lanjer..

opss..kat umah akak la..lagi bes..nak2 lagi lasagnia ahkak buat..nyum2..
cikpid,

mama_umar_maryam said...[Reply to comment]

waaaa..best2..nnt jmpe kt sini ek rose ;)

Siti said...[Reply to comment]

waaa..bestnya..tapi rsanay that week nak balik kg la rose..huhu

mamalieyna said...[Reply to comment]

macam tak bape jauh je lokasinya! tapiiiiiiii..if ada driver leh la g, hukhuk..mcm tak dapek je..

*eina pun tak pernah gather2 ngn kwn2 blogger ni, mesti best ek! ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

mama umar,
ye ke..besnye..insyaAllah...:-)


siti,
alaa..if tak leh jumpe lagi..n si kenit2 3 org tu..ehhehe


iena,
haa..ape lagi..mohler joing..
manela tahu cik abe free..roger2 eh if pegi..:-)

♥etiey erywan♥ said...[Reply to comment]

hihi..cam best jugak neh.. tp this week parent nak meh la... kalo tak, sonok ni.. yg blogger gaht it hari pn syok

aLyNnZ said...[Reply to comment]

wahh bnyk tuu lau skali minum 10oz..bgs larr rafiq..rose still breastfeed rafiq ke? danish pun setakat nie skali minum 5oz setiap 3 jm skali..tp danish mamam bnyk so alin x risau sgt..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

etiey,
ye ke? maybe takde rezeki nak join tu. hehe..
ni 1st time sy nak join benda2 camni..eheheh

alyn,
eh bkn sekali minum 10 oz..tapi sehari..minum 10 oz je
tapi skang selera makan dia dah ok..
sehari 12 oz..then makan 2 kali masa ngan pengasuh..
yes alin. still fully bfkan rafiq..alhamdulillah..:-)

unlisted_one said...[Reply to comment]

jumpa nanti dear! Insya Allah!

CikLilyPutih said...[Reply to comment]

ok jumpe esok