Tentang Mek Rose

Wednesday, April 6, 2011

The latest edition of Rafiq

salam,


Saja nak tempek gambar2 terbaru rafiq. Baru je transfer ke PC. Ade jugak teman2 blogger suh tempek gambar terbaru mamat ni kat sini..terutama wahida..eheheh..yola2 den tempek sini..nampak sgt aku dah lama tak tempek gambr2 terbaru rafiq kan..:-)



"ciiiiiii...." (cheese)




bila dimintak posing..mcm2 aksi rafiq bagi....:-)







rafiq cakap..."vrooommm vroommm vroommm.." eheheh pantang abah dia kuar dari kete g bank, isi minyak or g toilet..pasti nak duk kat stereng men vrom vroomm vroomm...:-D nila peberet port kat kete yg rafiq suka..tempat pemandu..:-P


lagi seminggu nak masuk 21 bulan dah mamat ni..aduhaiii...kojap je kan..:-)

actually, gambar2 kat atas ni ialah masa ari jadi ibu baru2 ni..nnti story pasal mkn2 plak..:-)



25 Pot Pet Pot Pet:

wahida said...[Reply to comment]

rose, siyes bila aku tgk gambar2 si mat rafiq ni mmg bikin aku senyum sendiri...sejuk mata aku..sbb dia ni muka bijak dan notti...sgt comel..

sayang mat rafiq!!

NM02 said...[Reply to comment]

rose, nak tya, suar rafiq pakai tu awak beli baper? kita ada jual sebiji suar gitu. reply kat komen kita

Miss Mirror a.k.a Sam said...[Reply to comment]

Begitu ceria budaknya! Tengok muka bebudak rasa hilang penat kan..

Nadiah Sidek said...[Reply to comment]

comel la rafiq ni. pipinya pun comel ^_^

etiey.com© said...[Reply to comment]

wah makiin handsome budak ekcik ni. betul mek... nampak rafiq boleh tahan membesar bagaikan juara tuh. hehehhe mau tak sakit pinggang dokungnya lama-lama

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...[Reply to comment]

wahida,
eehehhe..sejuk gak ati den bila ade org kate sejuk mata mandang dia..eheheh..semua ciptaan Allah..:-)

nieza,
tu suor den beli kat butik poney..rege asal RM100++ ade lest 30%..brapa ntah lupe dah rege after less..

miss mirror,
betul. ilang penat lelah!

nad,
ehhehe..pp pau..opahnye kate pipi labuhh..hahahha

etiey,
ha..mmg hantap. rasa bawak batu if dokong dia..ehehe

Ena said...[Reply to comment]

nampak dah besor sungguh dah dak rafiq ni.. makin encem plak kan!..

NM02 said...[Reply to comment]

ai jual mmg murah giler. hahaha

lydzar said...[Reply to comment]

pasni dia berebut la ngn abah dia stereng tu :D

Amiizaa2001 said...[Reply to comment]

comelnyaaaaaa......cakkkk:)

~Siti Hajar~ said...[Reply to comment]

maintain bam bam je Rafiq ni, krs semangat!

budak2 mn pn klu dpt stereng msti nk try, kekonon dorg la yg drive...hehe

LYAfrina said...[Reply to comment]

tu dia.. dh beso dh rafiq..
makin hensem & semestinya mkin cerdik kan??

LiLy @ MumMyQiStInA said...[Reply to comment]

Rafiq membesar bagai juara..
makin Comel & ensem... ;)

MrS. F!zA said...[Reply to comment]

rafiq muka ibu..nti adik kompom muka abah..ekekeke

Nia said...[Reply to comment]

alala,..comelnya dia! ada lesen tak bawak kereta tu? hehe

ajumohit said...[Reply to comment]

hmm makin besar auntie dh rafiq..bolehla jg adik nnti

eB ezrin said...[Reply to comment]

wahhh... membesar bagai johan :)

Hanis Azla said...[Reply to comment]

comelnya rafiq.. pandai pose pulak tu..

Amy Syaquena said...[Reply to comment]

ala comelnya dia , x sabar nak pandu kereta ye...

Dilla Ady said...[Reply to comment]

chumel la rafiq nih..

tembam pipi tu, nk cubit sket boleh?

umialya said...[Reply to comment]

wahhh... Rafiq udah pandai berposing skrang ni!!! like

Yan said...[Reply to comment]

mcm2 keletah boleh dirakan. kalau dulu kena p kedai cuci gambar. now masuk terus pc dan blog kan..

zakiahnizuan said...[Reply to comment]

akak,rafiq mnum susu pe skrg?

CatlinaFly said...[Reply to comment]

wah makin lama, mcm iras2 rose lah hehehe

Sofya said...[Reply to comment]

rafiq ni budak bijak... taklama lagi nak boleh adik plak yer