Tentang Mek Rose

Friday, February 17, 2012

My Blog :: Back to white..

Assalamualikum...

Update via mobile sbb server down kt opis ni..

Actually nk update pasl jln2 cuti panjang tempoh hari..dh dlm draft cuma nk edit caption gmbar je skit2..huhu..tp kenela hold dulula...

Oh ya, dh seminggu aku mengetest guna background hitam kt blog cap ayam aku ni..mmg nmpk cun sbb gmbar nmpk menonjol n cantik...tp bila aku sendiri baca n tenung lama2 mata aku jd sakit sbb gelap gulita..disebabkn blog aku ni bkn tempat aku menempek gmbar je semata2..so aku tukarla balik ke putih suci murni gitu...:-)

Tak dpt nk jln2 sgt ke rumah kwn2 arini sbb xpuas tatap blog komer yg best2 tu via henpon..

Ok..daa..ceria2 selalu k..:-)

11 Pot Pet Pot Pet:

Zue AnnaLeeya said...[Reply to comment]

putih bersih gitu....
nmpak terang sket ork????

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...[Reply to comment]

Kak zue..betulll...hehehe

lydzar said...[Reply to comment]

putih memang lebih sesuai dari kaler itam. sbb tak la berpinau sgt mata ni nk fokus pada tulisan kan.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...[Reply to comment]

A'ah lydzar....lgpun sy rasa if blog yg utk tempek2 gmbar semata better gna itam kan..sbb menonjol n gmbr jd cun..

Fieza79 said...[Reply to comment]

cantik putih bersih..mata pun sejuk skit kan..hehee

Izan Ishak said...[Reply to comment]

izan pun suka putih camni. kalau hitam n gelap2 tu rasa sakit plak mata baca lama2 kan...

Melor said...[Reply to comment]

amboi rose..... baby chat?

mamalieyna said...[Reply to comment]

hehe...takpe tukar je ikut sedap matamu memandang..kami layannn jer..putih pun ok rose ^_^

wan nurul hezrina said...[Reply to comment]

mana2 pun ok=)suka jer=)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...[Reply to comment]

saya pun suke bg putih..
sng nk aplikasi gambo, lgpun sy mmg suke editing.. hehehhe

Ena said...[Reply to comment]

HEHEH..

ok la tu.. berubah2 jugak.. cer tgk belog ena? dok takuk tu la jugak... ekekekekek..